Veckan som gått

Den förra veckan, den s.k. vecka 37 (10-16/9) försvann i ett nafs. Jag har inte riktigt fattat vad som hände; veckan började med en afterwork på Carib Creol i Malmö där jag åt Jerk Fish och drack Baron Trenck. På tisdagen träffade jag en ny trafikskola och berättade att jag ville byta och bokade in körtid till följande tisdag för utvärdering av ”var ligger jag egentligen i utbildningen?”. Onsdagen kom och gick utan att märkas. Torsdagen avrundades med en afterwork på först Hamnkrogen, sedan Pitcher med kollegorna. Här dök även Tysk-Lars upp efter ett par timmar (förlåt Lars, men du är Tysk-Lars för all framtid nu!). Det blev en sen torsdag som gjorde mig lite groggy på fredagen.

Fredagen. Den avslutades som vanligt med innebandy med fyra av ett 20-tal kollegor. Tre av oss stannade kvar och bastade efteråt.
Väl hemma blev det vin, salami och pecorino, en enkel måltid med andra ord.

Lördagen kan ha varit den mest udda dagen. Sov längre än planerat och drog iväg till Olympia-stadion för att se matchen HIF-Sundsvall (4-0 till HIF, alla mål i andra halvlek efter en lam första halvlek. Under matchen fick jag höra fraserna ”Det är så jevla deulit så det inte är sant” (föreställ er breeeed skånska nu) och ”vafan geur dom?” minst femtioelva gånger. Jag vet att femtioelva inite är en riktig siffra, men ändå.
Uppmaningen ”Stick hem och runka bulle istället!” fick jag bara höra en gång, från en HIF-supporter till Sundsvalls målvakt, som gjorde sig tämligen impopulär.

Men det var inte matchen som var det stora på lördagen, utan HON. Denna där, ni vet. Jag var fortfarande trött och sliten när vi träffades och verklgien inte i mitt esse och det kanske var det som var bra. Det kanske gjorde mig mer avslappnat och inte lika benägen att hitta fel. För HON var, för att vara korrekt, månadens höjdpunkt.
Hon var elegant, nära till skratt, smart och söt.
Ja, det blir en dejt två, det var vi båda överens om. Mest största sannolikhet även en dejt tre och om jag får bestämma, en dejt fyra.

Dejt två var på söndagen. Det blir definitivt en dejt tre.
Det var en fantastisk vecka!

Det här inlägget postades i Newsroll. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *